Tu ce ai face cu 200.000 de lei?

Tu ce ai face cu 200.000 de lei?

Ioana Petric
News

“Abia astept sa ma fac mare, ca sa am multi bani cu care sa fac tot ce vreau eu” sunt sigura ca va suna cunoscut si ca daca nu ati spus-o, ati gandit-o macar o data, in vremurile in care erati niste pusti optimisti , neinfricati si nerabdatori sa va luati viata in piept.

Dar mai apoi ati crescut, ati terminat un liceu, o facultate, v-ati luat primul job si ati realizat ca lucrurile nu sunt chiar asa misto si roz precum par, v-ati bosumflat si descurajat putin, si ati trecut la faza urmatoare, cea cu “ Doamneeeee! Cate as putea face daca as avea niste bani!”

Si-acum vin eu si va intreb, ce ati face voi cu 200 000 de lei? Bine... in afara de calatorit si shopping! Care este visul in care ati investi si pentru care sunteti gata sa va luptati cu toate fortele? Nu de alta, dar nimic nu e imposibil.

Asta pentru ca de la 1 mai se da startul programului Start Up Nation, un program guvernamental menit sa vina in ajutorul tinerilor antreprenori. Bugetul alocat pentru anul acesta este de 400 de milioane de dolari, din care Guvernul isi propune sa ajute aproximativ 10 000 de firme aflate la inceput de drum.

“Este foarte important să reuşim să atragem cât mai mulţi tineri şi nu numai către zona de antreprenoriat. Ţara noastră se confruntă cu o problemă, suntem pe ultimele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce înseamnă tineri antreprenori în societate, iar orice economie viabilă este susţinută de IMM-uri, aceste societăţi mici şi mijlocii. În ultimii ani, din păcate, în România se închid mai multe firme decât cele care se deschid. Programul Start-Up Nation este unul dintre pilonii pentru susţinerea mediului de afaceri. Este unul dintre programele care au avut una dintre cele mai mari dezbateri publice din ultimii ani de zile. Am fost în peste 20 de judeţe până în acest moment şi ne-am întâlnit cu mii de persoane, pentru a le explica tuturor că au o şansă de a accesa programul”, a explicat Harry Ilan Laufer,secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, potrivit Mediafax.

Asa e, toata lumea are o sansa, cu conditia sa indeplineasca niste conditii minime: sa detina o firma deschisa dupa 30 ianuarie 2017 si sa creeze minim un loc de munca pe care sa il pastreze pentru o perioada de 2 ani de zile.  

Asadar, daca aveti un vis de indeplinit si 200 000 de lei nerambursabili va suna chiar interesant, nu mai stati pe ganduri si apucati-va de treaba.  

Eu va doresc mult succes si abia astept sa aud care sunt planurile voastre! 

13 romance mai mult decat frumoase 

Tibi Useriu: povestea incredibila a omului care a reusit imposibilul

 

 

What's Hot

Galerie Articole