Un costum din doua bucati pentru o femeie dintr-o bucata

Un costum din doua bucati pentru o femeie dintr-o bucata

Ioana Petric
Trend

Gata, fetelor! Oricat am iubi fustitele si rochitele, a venit momentul sa renuntam la ele si sa investim intr-un costum cu pantalon. De ce? Pentru ca se poarta mai mult ca niciodata.

www.fashionisers.com

Si pana la rma, adevaraul e ca in societatea din 2016, noi femeile, suntem cele care purtam pantaloni, atat acasa, cat si la munca. Avem drepturi egale cu ale barbatilor, muncim la fel de mult ca ei, suntem hotarate si puternice. Cu alte cuvinte, facem tot ce fac si ei, doar ca mai bine, pentru ca avem un atu: senzualitatea. 

www.fashionisers.com

Tocmai din motivul asta, in acest sezon, designerii ne propun sa mizam pe croieli cu tenta masculina pentru a ne scoate in evidenta feminitatea. 

www.fashionisers.com

Si cum am putea sa ne opunem? Pana la urma, un costum cu pantaloni, croit perfect, dupa chipul si asemanarea noastra, este cea mai comoda, cool si sexy alternativa la fusta noastra office de zi cu zi sau la rochiile pompoase de seara. 

www.cinefog.com

Daca nu aveti unul in garderoba, zic sa nu mai stati pe ganduri. Puteti opta pentru varianta clasica, care vine ca turnata, sau pentru un croi mai lejer. Oversize functioneaza chiar si in situatia asta.

www.slffashion.com

Costumele masculine, cele din catifea, cele tip pijama, cele cu dungi si cele in nuante metalice sunt cele mai cautate toamna asta.

Voi pe care il alegeti?

What's Hot

Galerie Articole