Un nou tatuaj pe corpul lui Tom Hardy?!

Un nou tatuaj pe corpul lui Tom Hardy?!

simona
Timp liber

Tom Hardy tocmai a dezvaluit ca desi a pierdut un pariu cu Leonardo DiCaprio, nu a reusit sa-l onoreze inca. Cred si eu! Am mai auzit eu de ramasaguri ciudate care nu s-au finalizat fiind prea ridicole, dar asta cu DiCaprio e foarte bun si eu de abia astept ca prietenul sau Hardy sa-l “achite”.

DiCaprio si Hardy - sursa yahoo

Acum 11 luni, inainte de Oscaruri, cei doi parteneri din filmul “The Revenant” au facut un pact. Totul a pornit de la afirmatia lui DiCaprio care a fost mai mult ca sigur ca Hardy va fi nominalizat la Oscar pentru rol secundar. Nesigur pe prestatia sa, acesta a negat si chiar a pariat pe asta, promitand ca-si va face un tatuaj cu ceea ce alege “rivalul” sau. Si invers, evident! In timp ce Hardy nici macar nu s-a gandit la alegerea sa pentru un eventual tatuaj pentru DiCaprio, acesta a sugerat amuzat ca vrea sa vada scris pe pielea lui Tom, urmatoarele: “Leo are intotdeauna dreptate”.

Hahaha, mi se pare o alegere geniala! Nu si lui Hardy!

Tom Hardy si tatuajele - sursa dailymail

Si cum filmul a avut 12 nominalizari si 3 Oscaruri castigate .... intelegi, da?! Tom Hardy a pierdut, fiind si el nominalizat .Motivul pentru care nu s-a tatuat inca cu alegerea amicului sau este : “ because it suck” (pentru ca este de rahat!). Daca ma uit bine la Hardy ... la ce tip bine si musculos este si la ce corp tatuat are ... daca isi pune fraza lui DiCaprio pe piele va fi de rasul galaxiei!

What's Hot

Galerie Articole