Val Kilmer doborat de boala.

Val Kilmer doborat de boala.

simona
Timp liber

Frumosul actor de alta data, Val Kilmer, ajuns la 57 de ani, a aparut zilele trecute in public reusind sa socheze pe toata lumea. Nu, nu pentru ca ar fi aratat senzational ca pe vremuri ci pentru ca nimeni nu l-a recunoscut. Kilmer a slabit ajungand la jumatatae din omul care era, aratand obosit si suferind, iar pe parcursul discursului a stat numai pe scaun facand pauze dese pentru a-si putea drege glasul si respiratia. Zvonurile despre lupta cu o boala nemiloasa a celui care acum 32 de ani frangea inimile adolescentelor in comedia "Top secret", si apoi in "Top gun" alaturi de Tom Cruise, nu au fost confirmate de acesta.Cu un an in urma se presupunea ca are cancer in gat si, desi initial Kilmer a infirmat orice zvon despre presupusa boala si o eventuala operatie, la putin timp dupa, a recunoscut ca a suferit o interventie chirurgicala de extirpare a tumorii din gat.

Val Kilmer 2017 - sursa dailymail

Un spectator din sala a declarat ca actorul care a jucat de curand rolul fantomei lui Mark Twain, arata mai bine in film decat in realitate. E greu de crezut ca cel care l-a intruchipat pe Batman de abia mai vorbeste si se misca. Sper din suflet ca totul merge spre bine in privinta sanatatii lui Kilmer, are 3 productii in derulare, anul acesta si sunt convinsa ca va termina cu bine aceste proiecte si altele care vor urma. 

Val Kilmer - sursa pinterest

Val Kilmer detine niste recorduri: a fost, la vremea respectiva, a fost cel mai tanar candidat acceptat la universitatea Julliard; a fost primul Batman blond;interpretarea sa din The Doors este autentica si partenerii din trupa originala au declarat ca vocea lui Kilmer este identica cu a regretatului Morrison si i-a scris poezii frumoase Michelle Pfeiffer . In ciuda talentului sau, Kilmer este un adept convins al sectei "Christian Scientist" care, sincer, habar nu am ce inseamna, dar am aflat ca cei care urmeaza aceasta credinta se bazeaza pe vindecare prin rugacine. Practic, fostul Batman crede ca se va vindeca numai prin forta mintii si a sufletului sau credincios.

Val Kilmer dupa operatie - sursa radaronline

Ce sa zic, mai erou de desene animarte care ai fost, cred ca esti prea tanar si talentat pentru a pierde lupta cu cancerul doar pentru ca asa ti-a zis "Olivia Ster" a voastra! Sper sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu mai ales ca unul dintre celebrii doctori de la Hollywood a declarat ca indragitul actor nu mai are mult de stat printre noi. Ar fi mare pacat sa mai pierdem o stea!

What's Hot

Galerie Articole