Val Kilmer se roaga sa traiasca!

Val Kilmer se roaga sa traiasca!

simona
Timp liber

Val Kilmer, cel care odata fura inimile fanelor, arata de nerecunoscut. Actorul de 57 de ani, in 2015, a fost diagnosticat cu cancer la gat si, daca atunci a fost operat si a acceptat tratamenul post-operator, zilele acestea, Kilmer a declarat ca nu se mai duce la spital si la doctor. Partenerul lui Tom Cruise din celbrul film "Top gun" a fost invitat sa vorbeasca despre supravietuirea acestei boli cumplite. La emisiunea "Intreaba-ma orice", publicul a dorit sa afle  despre "cel mai mare rol al vietii, acela de Supravietuitor al Cancerului", si Kilmer a uimit cu declaratiile.   

Val Kilmer dupa operatie si tratament - sursa dailymailuk

Cel care in anii 90 era un sex simbol si avea un corp de Adonis, a ajuns de nerecunoscut, fiind doborat de aceeasi boala de care a suferit si Michael Douglas. Din pacate, Val Kilmer se bazeaza mai mult pe rugaciuni decat pe medicina Acesta a declarat ca este un devotat adept al scientologiei crestine si il ajuta doar rugaciunile. Dupa ultima operatie, Kilmer a marturisit ca si cei doctori care l-au tratat atunci s-au rugat pentru el. Dupa doi ani de absenta din fata camerelor de luat vederi, dupa doi ani de lupta cu cancerul in gat, cel care l-a interpretat pe Batman in 1995, are in productie si pre-productie, 5 proiecte.

Val Kilmer in "Top Gun " - sursa google

Considerat un invingator, Val Kilmer a fost mereu un temperament pasional. Talentat la muzica si poezie, mereu activ, Kilmer are gesturi si ticuri pe care le foloseste in toate rolurile sale: rasuceste obiecte mici gen monede sau creioane intre degete si in scenele unde nu vorbeste sau sunt de suspans, intotdeauna isi freaca intre ele, doua degete de la mana dreapta. Intre colegi este cunoscut ca un tipicar in pregatirea rolurilor si un pasionat de scufundari si calatorii. Desi are o cariera plina atat cinematografica cat si muzicala, sa nu uitam ca a fost cel mai tanar student acceptat vreodata la Academia de drama Juillard, Kilmer are timp si de voluntariat, ajutand fundatia AmeriCares. In 1998 a fost in Irak unde a dus alimente, medicamente si produse pentru bebelusi. Val Edward Kilmer este un actor si un om care inca mai are multe de facut si de spus si, sper din suflet, sa-si revina cat mai repede!

What's Hot

Galerie Articole