Valul divorturilor de la Hollywood mai face o "victima"!

Valul divorturilor de la Hollywood mai face o "victima"!

simona
Timp liber

Sora "Regelui muzicii Pop" - Michael Jackson divorteaza! Iar sau din nou! Dupa doua casnicii ratate, ne-am fi gandit ca, cantareata de 50 de ani si-a gasit linistea si iubirea adevarata alaturi de omul de afaceri Wissam Al Mana. Cei doi s-au cunoscut in 2010 si dupa doi ani au oficializat si relatia lor. La numai trei luni de la nasterea primului lor copil s-a aflat si de despartirea celor doi. Niciunul nu a facut vreo declaratie, dar cuplul este cunoscut pentru discretia cu care a trait acesti ani si pentru lipsa de publicitate legata de viata privata, asa ca nu ne asteptam la prea multe informatii!

Janet Jackson si Wissam Al Mana - sursa dailymail

Janet Jackson nici nu a mai aparut in public in ultimii ani, iar din momentul sarcinii nu a mai fost vazuta de presa la alte evenimente mondene. Cantareata si omul de afaceri din Qatar care este cu 8 ani mai tanar decat ea, au fost deseori fotografiati inainte de casatorie la parade de moda de la Paris, Milano si Moscova. Janet si Wissam s-au cunoscut in aprilie 2010 la deschiderea unui hotel din Dubai, apoi au fost vazuti mereu impreuna prin diverse colturi ale lumii, iar in februarie 2013 au infirmat zvonurile unei viitoare nunti extravagante declarand ca deja s-au casatorit in liniste, cu mare discretie si au avut o ceremonie privata foarte frumoasa.

Janet insarcinata imbracata in hijab - sursa magazine.salaam

Dupa nici un an de casnicie au si aparut zvonuri legate de despartirea celor doi mai ales ca Janet avea "experienta" despartirilor. Din fericire, atunci  nu s-a intamplat tragicul eveniment, iar Janet si-a onorat concertele si, desi mai rare, aparitiile la zilele de fashion. In 2016, Janet si-a manifestat public dorinta de a intemeia o familie cu Wissam si dupa cateva luni a fost fotografiata imbracata in hijab, iar in ianuarie anul acesta s-a nascut Eissa. Si zilele acestea, presa americana a explodat cu stirea: Janet Jakson divorteaza! Eu tot astept si o declaratie oficiala, pana atunci ... 

What's Hot

Galerie Articole