Vedete care au terminat anul cu portofelul plin!

Vedete care au terminat anul cu portofelul plin!

simona
Timp liber

In caz ca te-ntrebai (si daca nu, tot iti spun!) cam cat castiga o vedeta de top 10 de la Hollywood, am sa-ti zic ca nici nu-ti trece prin minte, suma! Eu una, nu as fi banuit niciodata ca Scarlett Johansson se situeaza pe primul loc la incasari in 2016! Nu ca n-ar fi o actrita buna, dar sa ajunga lider pe lista “angajatilor” de la Hollywood ... imi depaseste asteptarile!

Scarlett Johansson - sursa google

Ei bine, frumoasa actrita de 32 de ani cu origini daneze si evreiesti, a incasat 980 de milioane de lire sterline in ultimele 12 luni multumita rolului din “Razbunatorii”.  Lista este dominata de vedetele care au jucat in blockbuster-e bazate pe comics-urile Marvel. Imediat dupa Johansson sunt colegii ei din “Captain America: Civil war”, Chris Evans si Robert Downey Jr..

Chris Evans si Robert Dwney Jr - sursa google

Surpriza vine din partea actritei britanice Felicity Jones care desi are o nominalizare la Oscar, a devenit cunoscuta internationalde abia acum, odata cu rolul principal din “Star Wars: Rogue One” si care a propulsat-o pe locul 9 ca buget, 660 de milioane de lire. Nu-i rau! Pe lista se mai afla si Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams si Margot Robbie.

Iata niste oameni care au terminat bine anul! Hai, la mai mare, zic!

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole