Vedete care au terminat anul cu portofelul plin!

Vedete care au terminat anul cu portofelul plin!

simona
Timp liber

In caz ca te-ntrebai (si daca nu, tot iti spun!) cam cat castiga o vedeta de top 10 de la Hollywood, am sa-ti zic ca nici nu-ti trece prin minte, suma! Eu una, nu as fi banuit niciodata ca Scarlett Johansson se situeaza pe primul loc la incasari in 2016! Nu ca n-ar fi o actrita buna, dar sa ajunga lider pe lista “angajatilor” de la Hollywood ... imi depaseste asteptarile!

Scarlett Johansson - sursa google

Ei bine, frumoasa actrita de 32 de ani cu origini daneze si evreiesti, a incasat 980 de milioane de lire sterline in ultimele 12 luni multumita rolului din “Razbunatorii”.  Lista este dominata de vedetele care au jucat in blockbuster-e bazate pe comics-urile Marvel. Imediat dupa Johansson sunt colegii ei din “Captain America: Civil war”, Chris Evans si Robert Downey Jr..

Chris Evans si Robert Dwney Jr - sursa google

Surpriza vine din partea actritei britanice Felicity Jones care desi are o nominalizare la Oscar, a devenit cunoscuta internationalde abia acum, odata cu rolul principal din “Star Wars: Rogue One” si care a propulsat-o pe locul 9 ca buget, 660 de milioane de lire. Nu-i rau! Pe lista se mai afla si Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams si Margot Robbie.

Iata niste oameni care au terminat bine anul! Hai, la mai mare, zic!

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole