Vedetele de la Critics Choice Awards

Vedetele de la Critics Choice Awards

simona
Timp liber

Duminica pe 11 decembrie va avea loc cea de a 22-a gala a Critics Choice Awards. Eveniment care a fost decalat fata de editiile anterioare. Aceste premii se decernau la inceput de fiecare an, precedate de Globurile de Aur si Oscaruri, unde , in cea mai mare parte, erau aceiasi nominalizati si premiati !

Listele nominalizarilor au fost publicate zilele trecute, iar astazi s-au dezvaluit si numele artistilor care vor urca pe scena pentru a face introducerile sectiunilor si favoritilor. Marele candidat al acestei editii este productia “La La Land” cu 12 nominalizari, urmat cu cate 10 categorii bifate de “Arrival” si “Moonlight”.

The handmaiden - sursa google

 Nu pot sa nu mentionez un film sud-corean absolut fascinant, o capodopera cinematografica, o versiune originala a unei povesti clasice Pansori,  “The Handmaiden” (Slujnica) care este lider al sectiunii de film strain. Un film care nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de “must seen”. Si nu glumesc!!!

Timberlake-Adams-Hart-Burell-sursa eonline

Ce asteapta insa toata lumea este defilarea pe covorul rosu. Evident, vrem sa vedem aparitiile vestimentare ale star-urilor care vor sosi sa prezinte, sa plece cu premii sau care sunt pur si simplu spectatori. Printre cei alesi sa delecteze publicul cu aparitiile lor sunt: Justin Timberlake, Nicole Kidman, Amy Adams, Jeremy Renner, Lily Collins, Kevin Hart, Ty Burell, Constance Wu, James Mardsen si multi altii.

Ryan Gosling - sursa cellebuzz

Cat despre nominalizati, frumosul Ryan Gosling  este de departe cel mai asteptat si dorit actor de la aceasta gala. Este vedeta principala a peliculei “La La Land” si deci primul favorit. Dar sa nu uit si de marele Denzel Washington care are printre multe alte premii , doua statuete Oscar, Casey Afleck – dupa parerea mea, fratele mult mai talentat al lui Ben, adorabilul Tom Hanks care este unul dintre cei mai complecsi actori din lume, Emma Stone, Annette Benning, Viola Davis si multi, multi altii pe care ii vei putea urmari atunci.

What's Hot

Galerie Articole