Vestea care socheaza Hollywood-ul!

Vestea care socheaza Hollywood-ul!

simona
Timp liber

Vestea ca George Clooney si Amal vor divorta, a venit ca un trasnet asupra Hollywood-ului! Da, ai auzit bine. Nu, nu este nici un scandal ci pur si simplu cei doi nu se inteleg deloc de cand stau impreuna. Surse apropiate au dezvaluit ca la inceput, Clooney si Amal erau perfecti, dar acum, cei mai multi dintre prieteni considera ca cei doi vor anunta despartirea. O despartire care va costa 300 de milioane de dolari.

Amal si George Clooney - sursa variety

Clooney care pana acum doi ani nu dadea semne ca s-ar mai casatori vreodata, se pare ca tot nu s-a obisnuit cu viata de familie. Preocuparile sale sunt diferite de cele ale faimoasei avocate britanice si, se pare ca motivul decisiv al divortului este ca Amal isi doreste copii, iar Clooney ... nu.

Desi cei doi se iubesc, au realizat cat sunt de diferiti, iar faptul ca au locuit impreuna nu a facut decat sa descopera ca au o lista lunga de nemultumiri unul fata de celalalt. Celebra sotie a actorului ii va lua acestuia si norocul si vila de la Lacul Como.

Pitt si Clooney - sursa saydati

Fetelor, Clooney va fi in curand “back in business”, adica va trece din nou pe panoul celor mai doriti burlaci. Ca si prietenul sau Brad Pitt. Amandoi se-ntorc de unde au plecat: singuri, celebri si bogati!

What's Hot

Galerie Articole