Video

Casablanca

Casablanca

A venit zapada si iar ne-a luat prin surprindere. Azi m-am gandit sa va duc, virtual e adevarat , intr-o tara mai calda: Maroc. Intotdeauna m-au obsedat cuvintele de la finalul filmului Casablanca:"this is The Beginning of a Beautiful Friendship

Travel
Marseille

Marseille

Cel mai mare oras al Frantei dupa Paris, cel mai mare port la Fratei si orasul imnului pe care francezii il cantau si cand evacuau stadionul Saint Denis dupa atacurile teroriste, Marseille a fost infiintata de greci in secolul 7 I.C.

Travel

Porto

Cel de al treilea oras al Portugaliei sau al doilea dupa aglomerarea urbana-peste 1200000 de oameni,

Travel
Porto

Sevilla

In ziua de azi al 4-lea oras al Spaniei cu cei peste 700000 de locuitori ai sai, Sevilla este mult

Travel
Sevilla
Viena partea a doua

Viena partea a doua

Continuam azi recomandarile pe care eu, subiectiv pana in maduva oaselor, le fac in ceea ce priveste Viena- capitala imperiala.

Travel
Viena

Viena

Capitala de imperiu, orasul operei si al valsului, cu oameni calzi , primitori, sugubeti si veseli, cu cel mai ridicat standard de trai din lume doi ani la rand, Viena este un oras in care unii romani se simt ca acasa (mai ales cei din Bucovina sau Ardeal) si ceilalti injura printre dinti habsurgii ca s-au orit la arcul Carpatic.

Travel
Christmas Make-up

Christmas Make-up

Chiar daca este a doua zi de Craciun sa nu uitam ca sarbatoarea tine 3 zile si 3 nopti. Asa ca daca inca trebuie sa faci vizite si sa te imbraci frumos, fa-ti si un machiaj pe masura! Merry Christmas everyone!

Machiaj