What's up, Trump?

What's up, Trump?

Gabi
Dragoste

Donald Trump - presedintele Statelor Unite ale Americii...Sau povestea omului care are atatia bani incat si-a facut o campanie victorioasa, nu inainte sa-si cumpere si o sotie frumoasa.

EurActiv

Celebrul miliardar, atat de admirat de oameni din toata lumea pentru felul cum simte pulsul afacerilor dar si pentru lectiile motivationale despre succes pe care le-a dat de-a lungul timpului, surprindea la inceputul anilor '90 prin revenirea spectaculoasa din pragul falimentului. Imperiului lui a tot crescut de atunci, iar odata cu banii, a aparut si puterea.

Pinterest

Cu siguranta Donald Trump a mizat pe factorul surpriza si atunci cand a decis sa candideze pentru functia de presedinte dar si acum, dupa ce a castigat-o. El va fi primul om care va pune in birourile de la Casa Alba o bomba (sexy), pe sotia sa, fara sa-i zica nimeni nimic. Sa nu uitam ca in prezent este casatorit cu Melania, un fost supermodel, care a incantat publicul masculin cu nudurile sale prin mai multe publicatii.

Melania Trump, actuala Prima Doamna a Statelor Unite, a reusit ce n-au reusit fostele sotii dinaintea ei: sa mai reziste un pic casatorita (doar pana temina Obama cu ambele mandate). Probabil de aici si vorba aia cum ca a treia e norocoasa :)

Destul de carismatic si exersat in "public speaking", Trump a demonstrat ca este un showman adevarat prin diverse emisiuni de televiziune. Cea mai cunoscuta e "The apprentice", unde invata micii antreprenori cum sa devina milionari. Acolo castigau doar cei care puteau sa nu fie distrasi de peruca lui Trump si se concentrau strict la probe. "Podoaba" lui capilara ajunsese la un moment dat mai faimoasa decat el insusi. Peruca lui Trump atinsese, intr-o perioada, asemenea cota de popularitate incat putea sa-si negocieze singura salariul pentru urmatorul sezon din emisiune. Ea a lansat anti trend-uri, a sporit vanzarea fixativelor... Toata lumea isi dorea parul bine fixat IN CAP si nu pornit din frunte.

Daily Mail

Dar suficient cu can-can-urile. Succes in noul mandat. Sa traga sforile, cat poate, spre o politica globala nonconflictuala, buna pentru oameni si amuzanta...de privit in continuare la tv.

What's Hot

Galerie Articole