Wow, cum sarbatoresc vedetele "Memorial Day": bikini si cocktail!

Wow, cum sarbatoresc vedetele "Memorial Day": bikini si cocktail!

simona
Timp liber

La sfarsitul lui mai, este "Memorial Day", sarbatoare specific americana care aduce un omagiu persoanelor pierdute din fortele armate, dar si inceperea neoficiala a vacantei de vara. Asa ca, oamenii obisnuiti se duc la cimitire sa se roage pentru cei disparuti, iar vedetele posteaza poze in bikini, la mare, pe retelele de socializare. 

Victoria Justice - sursa hollywoodlife

Actrita, cantareata si modelul, Victoria Justice, a petrecut "Memorial Day" la Tulum, in Mexic. Si o vacanta nu ar fi completa fara o bautura din nuca de cocos, nu?!

Elle Fanning - sursa hollywoodlife

Sora mai mica a actritei Dakota Fanning, Elle, de numai 19 ani, a postat o poza pe plaja, intr-un superb costum retro din doua piese. Imi place!

Ariel Winter - sursa hollywoodlife

Frumoasa Ariel Winter, actrita si cantareata, la cei 19 ani ai sai este pur si simplu superba intr-un costum de baie alb, foarte sexi. De fapt, pare ca nu i-a ajuns materialul pentru mai mult!

Alessandra Ambrosio si amicele ei - sursa hollywoodlife

Modelul brazilian, Alesandra Ambrosio, cunoscuta ca unul din ingerii Victoria's Secret, a petrecut si ea in stil american, pe plaja in Malibu, impreuna cu prietenele ei .... topless! Asa sarbatoare ... sa tot fie! Si la noi, asteptam!

What's Hot

Galerie Articole