You don't own me

You don't own me

Serban Huidu
Muzica

Grace Sewell s-a nascut in Brisbane, Australia, in 1997 si are doar 19 ani. Cu toate astea, a reusit sa cante o piesa clasica, cu o forta pe care Lesley Gore parca nu a avut-o in 1963, cand a cantat-o prima data.

Grace-www.candidmagazine.com

Grace a crescut printre cantecele lui Janis Joplin, Shirley Bassey, si Amy Winehouse. Era imposibil sa nu isi depasesca idolii. Ascult cu placere melodia asta produsa de Quincy Jones , acest guru al producatorilor si ma gandesc ca Grace e doar la inceput de drum. Daca va confirma sau nu, doar de ea depinde....pana atunci You don't own me! replica este data raperului australian G-Easy.

. Din pacate, in Romania printre lalaielile locale si tanguirile unor grase neintelese, nu a ajuns! Pentru gasca de pe 15cm.ro sa cante Grace:

 

What's Hot
Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole