You don't own me

You don't own me

Serban Huidu
Muzica

Grace Sewell s-a nascut in Brisbane, Australia, in 1997 si are doar 19 ani. Cu toate astea, a reusit sa cante o piesa clasica, cu o forta pe care Lesley Gore parca nu a avut-o in 1963, cand a cantat-o prima data.

Grace-www.candidmagazine.com

Grace a crescut printre cantecele lui Janis Joplin, Shirley Bassey, si Amy Winehouse. Era imposibil sa nu isi depasesca idolii. Ascult cu placere melodia asta produsa de Quincy Jones , acest guru al producatorilor si ma gandesc ca Grace e doar la inceput de drum. Daca va confirma sau nu, doar de ea depinde....pana atunci You don't own me! replica este data raperului australian G-Easy.

. Din pacate, in Romania printre lalaielile locale si tanguirile unor grase neintelese, nu a ajuns! Pentru gasca de pe 15cm.ro sa cante Grace:

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole