1+5 motive pentru care esti single

1+5 motive pentru care esti single

Gabi
Dragoste

Nu există nimic mai enervant decât părerile oamenilor din jurul tău despre motivul pentru care ești tu singură. Dar câteodată realizezi că poate totusi ar trebui sa schimbi si tu niste lucruri, pe 'ici pe 'colo, prin partile esentiale. De exemplu, nu e bine daca: 

• Pentru tine ieșitul în oraș e un fel de purgatoriu al lui Dante. Nu știi nici dacă e bine, nici dacă e rău, așa că preferi să stai acasă cu pisicile.

pexels.com

• Nu-ți place să share-uiești. Ești atât de zgarcită încât până și prietenei tale gravide îi dai cu chiu cu vai din prăjitura ta cu ciocolată. Cica să nu facă diabet.

• Ești atât de speriată de oameni ca n-ai cont nici pe facebook, nici pe twitter, nici pe instagram. Singurul lucru care vorbește online despre tine este cv-ul tău pe care-l trimiți când vrei să te angajezi.

• Pari foarte nesuferită la prima vedere. Nu zâmbești, nu glumești, nu vorbești. Cu siguranta unii dintre barbati tresar numai la gândul că s-ar putea trezi cu capul tău pe perna lor a doua zi.

pexels.com

• Nu te apreciezi suficient. Iar asta îi face și pe ceilalți să nu te aprecieze.

+ Renunti la telefon și la internet și la job și pleci să descoperi misterul peșterilor strălucitoare din Noua Zeelandă pe o perioadă nedeterminată, dar asta totusi s-ar putea sa-ti schimbe statusul. Asa ca, you go, girl!

What's Hot

Galerie Articole