1+5 tipuri de relatii aproape perfecte

1+5 tipuri de relatii aproape perfecte

Dragoste
Pentru ca azi planetele sunt aliniate frumos in casa intelepciunii la zodia mea, m-am hotarat  sa fiu moralista si sa ma apuc de dat sfaturi, cum fac toate gazetele respectabile.
 
Asadar, iata cele 1+5 tipuri de relatii aproape perfecte.
 

1.Relatia cu un mos/baba cu Alzheimer.

www.huffingtonpost.com

Ai marele avantaj de a fi "prospatura" in fiecare zi. Un alt avantaj deloc de neglijat este ca, daca te prinde ca inseli, poti sa minti pe fata ca a gresit adresa si el/ea nu locuieste acolo. Daca vrei sa te desparti, e suficient sa iti trimiti partenerul dupa tigari. Daca Alzheimer-ul se asociaza cu Parkinson-ul tremuratul mainilor  va garanta o viata sexuala foarte activa.

2.Relatia cu un travestit.

findpik.com

  Nu poti sa ii spui  nici "barbatii-s niste porci" nici "femeile-s proaste", asa ca eviti temele astea generale  de discutie. De fapt, eviti sa i te adresezi pe orice tema ca sa nu fii acuzat de discriminare si faptul ca taci te transforma in partenerul perfect.

3.Relatia cu o ruda de gradul 1-2-3.

Sunteti declarati rusinea familiei si toate neamurile va evita. Nu veti avea certuri pe tema"iar a venit ma-ta si sta la noi toata iarna" nici "la ma-ta mergem mai des decat la mamica". Nu veti fi agreati la nunti,inmormantari si aniversari, ceea ce va garanteaza un venit peste medie.

4.Relatia cu un partener imaginar.

Functioneaza intotdeauna asa cum vrei tu. Ba chiar,cand ai chef sa suferi, poti sa te desparti pe vecie si sa te plangi la prieteni. Nu te va contrazice,nu te va certa niciodata ca ai cheltuit prea mult, ca ai stat cu baietii/fetele in oras si l-ai neglijat si nici ca nu e nimic de mancare in frigider.

5.Relatia cu animalul tau de companie.

BoredPanda

Daca ati reusit sa duceti relatia la un nou nivel si sa ajungeti la sex, nimeni si nimic nu mai poate interveni intre voi.Trebuie sa te abtii sa faci scene de gelozie in public si sa il pazesti sa intre in contact cu cei din specia lui. Cu putina perseverenta puteti gasi state in care va puteti casatori.

Sfatul de top: cauta-ti pe cineva de care sa te indragostesti pana iti tremura genunchii si ai impresia ca nu mai poti sa respiri daca nu e si acel cineva prin preajma. Nu ai de unde sa stii cand si cum se termina dar tuturor ne plac povestile de dragoste.

What's Hot

Galerie Articole