Da, domnule Tiriac, sunt proasta!

Da, domnule Tiriac, sunt proasta!

Dragoste

Domnule Tiriac, recunosc sincer ca eu sunt proasta la care va referiti. Eu si cele ca mine. Avem in jur de 40 ani si pentru ca la varsta la care aveam succes la mosi cu bani am fost la scoala a trebuit dupa aia sa muncim. Ne-am cumparat singure casele si masinile si ne-am platit singure vacantele.

    Cand ne uitam pe fluturasul de salariu si vedem cati bani castiga statul de pe urma muncii noastre, oftam. Aia e, daca suntem prosti si nu ne-a dus mintea sa facem afaceri cu statul sau vreo evaziune mai de soi, pompam bani in economie. La fel ofteaza si prostii care au avut curajul sa plece din tara. Muncesc pe rupte ca sa poata trimite lunar familiei cateva sute de euro. Apropos, aveti idee ca daca firmele care fac transfer de bani nu ar functiona o luna, s-ar duce in cap majoritatea firmelor in care exista si numele dumneavoastra?

   Inteleg ca prostii care au iesit in strada v-au deranjat. Daca nu erau ei, puteati sa va intalniti cu prietenii dumneavoastra destepti sau hoti care se ascund pentru ca exista un mandat de aducere pe numele lor. Nici nu mai erau deranjati pentru declaratii la DNA. Sau erau in libertate.

   Un singur lucru va pretind: respect pentru prostii care au murit la Revolutie, in '89. Nu uitati ca fiecare leu pe care dumneavoastra l-ati facut in Romania li se datoreaza in primul rand LOR!

 

What's Hot

Galerie Articole