Da, mama, am fost in Vama

Da, mama, am fost in Vama

Dragoste

Azi probabil e joi sau miercuri. Posibil marti. In capul meu se aude o drujba care face un duet frumos cu un pickhammer. E suficient sa respir ca sa ma doara tot si sa imi vina sa vomit.

Am fost de 1 Mai in Vama. Vaai, ce frumos a fost! Am facut 8 ore pana acolo dar a meritat. Intai m-am cazat. In camera de 2 persoane stateam 5, dar eram prieteni toti, asa mi s-a explicat. Colegele mele ajunsesera cu o zi inainte si si-au facut prieteni. Am lasat bagajele, m-am imbracat cu toate hainele pe care le aveam la mine si am iesit la marea petrecere. Am facut slalom printre niste copii lesinati. M-am impiedicat de un bocanc si o fata m-a apucat de par, ca sa nu cad. In schimb, nimeni nu a mai fost langa mine cand am alunecat pe o voma. Prietenul meu m-a luat de mana si tipa cat il tineau plamanii:"sa mergem sa ne distram, sa ne simtim bine, sa petrecem".

Am ajuns pe plaja. Nu eram singura bine imbracata. Niste oameni bine intentionati ne-au invatat ca daca bem vodka nu o sa mai tremuram de frig. Si am inceput.

Pot sa imi amintesc cateva chestii, nu neaparat in ordinea in care s-au intamplat: un foc, cineva il pupa pe prietenul meu si m-am apropiat sa vad daca e o fata sau un baiat, cineva facea baie in mare, am vomat o ciorba, niste femei cu barba imbracate ciudat dansau lasciv.

Vaaai, ce frumos m-am distrat! Am cheltuit salariul, banii de Casco si rata la casa de luna asta dar a meritat!

 

What's Hot

Galerie Articole