Da-mi-ai like pe facebook de Craciun sa-mi dai

Da-mi-ai like pe facebook de Craciun sa-mi dai

Gabi
Dragoste

Am mai vorbit într-un articol anterior despre "faceboocemie”, sau boala de a posta non-stop pe facebook, dependența de facebook. Acum, intr-o ediție specială de Crăciun, avem cele mai cunoscute exemple de postări, pe care le întâlnești mereu până când nu le mai întâlnești deloc, pentru că dai "remove tag" și "unfollow".

1. AnaMaria is thinking about...Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug.

CRACIUN FERICIT.

wallpapers.com

N-a nins AnaMaria! Nu s-a implinit AnaMaria! Nu mi-a bătut niciun fulg răzleț și pus pe caterincă la ușa, deci de-aia n-am fost bucuroasă in seara sfântă de Crăciun. Bine că măcar nu mi s-a luat curentul, să n-am parte nici de lumină in seara sfântă de Crăciun.

2. Diana Oana taged you and other 90 people in a post: Sănătate, belșug și liniște sufletească le doresc celor dragi mie și celor mai apropiați. 

trilulilu

Eu si alti 89 de oameni suntem prietenii apropiati ai Dianei? Așa îți dai seama de om că e mult prea sociabil sau că nu lucrează. Să ai timp să îți apropii 90 de oameni lângă suflet, să stai să îi asculti, să le împărtășești și tu... asta înseamnă minune dumnezeiască. Foarte tare, Diana! :)

3. Alexandra posted a photo in your timeline: Creștini la masă.

aventuriindecor.ro

Alexandra, eu nici măcar n-am fost la masă. Nu la aia postată de tine în orice caz. Și nici n-ai prins creștinii în poză. E doar piftia, salata de boeuf, oala de sarmale și parcă niște degețele pe tacâmuri care așteaptă să faci odată poza ca să pună și ele în farfurie să mănânce. Ia și mănâncă, Alexandra. :)

4. Iar ultima postare cea mai întâlnită de Crăciun e mâța împodobită. Nu e suficient că ai pus ditamai instalația pe ea, tre’ s-o mai bagi și-n priză. Cred că ăsta e adevăratul motiv pentru care se enervează toate mițile și la final dărâmă bradul. Au boală pe instalație...de anul trecut. :)

Pinterest

Acestea fiind spuse, vă doresc liniște și pace pe facebook de Crăciun și Fie ca... :)

What's Hot

Galerie Articole