Despre noi

Despre noi

15cm

Bine ai venit pe 15 cm.ro.


Un site care va fi citit de fete, la care vor trage cu ochiul pe ascuns si baietii. Noi speram sa o faca des.
Stii ce vrem? Ca impreuna sa cream un loc unde sa ne simtim bine si sa ne relaxam.
Fetele, Ioana, Cristina, Alexandra si Gabi, te iau cu ele in fiecare saptamana la cumparaturi. Nu trebuie sa fii vreo fashion-ista ca sa intri în gașca lor. Vei vede ca atunci când nu te iei prea în serios, moda e o joaca și e chiar simpatica.
Cristina se filmeaza incercand pentru tine diverse produse de make up, cu zambetul pe buze.
Alexandra te rasfata cu măști și tratamente corporale pe care le poți face chiar la tine acasă.
Ioana a declarat război kilogramelor în plus și îți va arata ca lumea asta a antrenamentelor e mai savuroasa decât pare.
Iar povestile… te lasam sa fie surpriza. Dar te asiguram ca te vor amuza si ca sunt despre tine.
Pe 15cm.ro afli ce evenimente apar, ce filme rup gura targului. Vrem sa ni te alaturi si sa ne distram impreuna. Si sa ne spui despre ele, pentru ca nu intotdeauna evenimentele mari si mediatizate sunt cele mai faine.

    Am vrea sa bucatarim putin, cu suflet si distractie. Pentru ca, daca nu te simti bine cand gatesti, mai bine mananci la restaurant. Chef Dezbracatu stie!

Nimeni nu iti poate da sfaturi de calatorie, pentru ca, hai sa fim seriosi, atunci cand mergi in concediu,te plimbi pe unde vrei tu. Noi doar iti spunem pe unde ne-au purtat pasii si incercam sa iti impartasim ce ne-a placut si noua. Ne-am bucura sa faci si tu la fel pentru noi.  Serban se ocupa de turism, ca asta face el cel mai bine: se plimba. Ar putea face asta toata viata.
Horoscopul… il luam in serios, dar il formulam in gluma. Noi ne amuzam citindu-l in fiecare dimineata, speram sa o faci si tu:)  Reclamatiile ulterioare nu se accepta
De asemenea, daca ai o problema serioasa la care iti doresti un raspuns haios, te rugam sa ne scrii!
Ca sa n-o mai lungim: te asteptam pe 15 cm.ro.
Site-ul tau.
In curand:)

What's Hot