Ghid de supravietuire in caz de soacre.

Ghid de supravietuire in caz de soacre.

Dragoste

Barbatii sufera de mania persecutiei (vezi aici ). Nu inteleg ce au cu mamele noastre, care sunt atat de bune, de treaba si ne ajuta. Adevaratul dusman este ma-sa.

Fetelor, iata un scurt ghid de supravietuire in caz de soacra.

In primul rand, soacra e fata fina si nu vine fara sa anunte. Nu are nici un farmec sa va execute chirurgical, fara sa va terorizeze in prealabil. Cam cu o saptamana inainte va suna:

Soacra: Iubita, mi-e dor de voi, vin sambata in vizita! (traducere: poate faci si tu curat si ceva de mancare, sa nu fac infarct cand intru in casa)

Voi: Vai, ce bine, noi aveam alte planuri pentru week-end dar daca veniti le putem anula. (Nu are sens sa incerci,nu pricepe aluzia)

Soacra: Vin sa vad nepotii, mi-e dor de ei. (traducere: fato, poti fugi, dar nu te poti ascunde).

Urmeaza cele cateva zile care ii preced vizita. Puteti sa apelati la ajutor extern specializat, sa angajati firma de curatenie si de catering, dar e in zadar. 5, 4,3, 2,1 A VENIT!

"Mvai, iubita, ce bine arati, te-ai mai ingrasat!". Acesta e momentul in care trebuie musai sa luati un Xanax, sa va ganditi ca e mama sotului si bunica celor mici si ca daca o ucideti e fapt penal.

Incepe inspectia. Mare atentie, sa nu cadeti in capcana. Oricat de admirativ a suna, trebuie sa va faceti curaj sa o priviti in ochi ca sa intelegeti sensul real.

-Ce pantofi frumosi ai! (traducere: bine ca va dau eu din pensia mea sa le luati biciclete la copii, ca sa ai tu bani de pantofi)

-Ce paine buna! (traducere: habar n-ai sa gatesti, numai painea asta cumparata puteam sa o laud)

-Ce au crescut piticii! (traducere: uite, le-au ramas pantalonii mici, tu numai pantofi stii sa cumperi)

Respirati adanc. Numarati pana la 10 si rostiti in gand "sunt ZEN". Daca asta nu functioneaza, beti un pahar de vin pe ascuns. O sa faca minuni cand se intalneste cu Xanax-ul. Numai asa o sa rezistati cand va transmite ca au racit copii din cauza ca i-ati tinut in curent, fara caciula si ca nu aveti grija de fiu-su, care uite ce palid e si il doare capul. Oricat de tentant ar fi, nu ii spuneti ca fiu-su e mahmur, soacra va intelege ca e tot din cauza voastra, a plecat puisorul la bere cu baietii ca sunteti cicalitoare.

Partea buna e ca totul pe lume are un sfarsit. Chiar si vizita soacrei!

 

 

What's Hot

Galerie Articole