Si ciudateniile din Caraibe continua!

Si ciudateniile din Caraibe continua!

simona
Timp liber

Ma-ntorc cu episodul 2 din sirul momentelor penibile de care a avut parte micul print al Marii Britanii in vizita haioasa din Caraibe.

1. Tot in Granada, ca acolo a avut parte de mai multe intamplari ciudate, la evenimentul de decorare al unui fermier pensionar, lui Harry i-a scapat Medalia Imperiului pe jos chiar in momentul in care trebuia sa i-o puna in piept. Of, ori i-au tremurat mainile de emotie ori karma i-a transmis ceva!

Portretul printului - sursa eonline

2. Si aventura din Granada continua. Aflat in vizita sa vada un portret de-al sau facut de un tanar artist bastinas, Harry si-a exprimat admiratia pentru acuratetea cu care i-a fost realizat chipul.  Pe bune? El o fi vazut ca de fapt seamana cu Richard Dreyffus, in cel mai reusit caz?! De parca nu era deja suficient de ciudat sa aiba un potret desenat!

Harry in Caraibe - sursa lainygossip

3. Dar uneori, ghinioanele aduc si lucruri bune. Intr-una din zilele trecute a plouat torential si printul a fost nevoit sa schimbe programul. Asa ca a ales sa treaca si pe la spitalul de copii unde sa viziteze bolnaviorii. Oprindu-se sa vorbeasca cu un baietel cu leziuni in urma unui accident rutier, acesta s-a intinsa sa-l imbratiseze pe Harry. Din pacate, comentariul printului a fost unul nefericit care m-a dus cu gandul ca a cam lipsit de la orele de conversatie cu cei mici:”Ah, o imbratisare mare. Iti place sa oferi imbratisari?” Wooow, serios, Harry? Macar dupa ce ai emis asemenea elucubratie, ai realizat ce-ai spus? Nu de alta, dar sa eviti ca data viitoare cand mai vorbesti cu un copil bolnav sa nu mai scoti prostii pe gurita princiara!

Bine ca s-a terminat turul printului din Caraibe ca cine stie cate se mai intamplau de ajungeam sa scriu o carte!

 

What's Hot

Galerie Articole