Striptease pentru minore: tabu sau nu?

Striptease pentru minore: tabu sau nu?

Ioana Petric
Sex

Buna ziua, dragii mei! Se pare ca anul acesta, sarbatoarea de 8 martie, a fost despre doamne si Oooof, Doamne! Nu de alta, dar in timp ce orasul era blocat de domni galanti cu flori si news feedurile noastre erau invadate de mesaje dedicate aceastei fiinte puternice, minunante si perfecte, numita femeie, undeva, in Vaslui, un domn muschiulos si uns cu ulei, isi etala si falfaia organul, in fata unei pustoaice, dupa ce se pipaisera si mimasera dansul imperecherii. Toate astea in aplauzele altor fetite cu codite infierbantate. 

Evident, imaginile si filmarile de la eveniment au scapat pe internet si au dat nastere unui imens val de controverse si reactii. Vaaaai, ooof, doamne… e strigator la cer! Cum e posibil asa ceva?

Ei bine…uite ca e posibil! S-a intamplat si mai mult ca sigur o sa se mai intample, iar fetitele alea, saracele, nu au nicio vina! 

Am fi ipocriti sa aruncam acum intrebarea aia cu “Ce cautau ele in club? Nu aveau teme de facut?” Hai sa fim seriosi, cu toii am fost adolescenti si stim ce inseamna asta. E varsta la care esti tentat sa iti iei lumea in cap si sa faci ce fac “oamenii mari”, doar pentru ca sa pari cool in fata celor de-o seama cu tine. Deci nu, de vina nu sunt ele, de vina sunt ei!

Ei, organizatorii evenimentului, care din foamea excesiva pentru un profit frumusel, au facut pipi pe ea de lege, lege care interzice clar accesul minorilor la astfel de serate dansante. Acestia incearca acum sa se absolve de vina, sub pretextul ca nu au stiut ca sunt minore. Pe bune? Pai nu le-ati verificat buletinele la intrare? Destul de rau! Asta nu e o scuza, era obligatoriu! Mai ales ca fatucile alea inocente, trebuia sa va puna pe ganduri. Dar e ok…important e ca au rezolvat situatia in dulcele stil romanesc si au concediat fotograful care a facut publice imaginile. Asta este minunat! De acum inainte, treaba e safe! La urmatorul eveniment pot veni si bebelusi, nu o sa afle nimeni!

Ei, stimabilii stripperi, care satui de babaciunile scofalcite care vin de regula la astfel de evenimente, s-au bucurat teribil de prezenta carnitei tinere in sala, asa ca au invitat-o pe scena, poate poate, se simt si ei bine. Pai mai baieti, nu era frumos si moral ca in momentul in care ati vazut ca media de varsta a publicului din sala e ceva mai mica decat lungimea bijuteriei din dotare  sa refuzati sa intrati pe scena si sa sustineti showul? Zic si eu… Dar se pare ca zicala “orice pentru bani” functioneaza si in cazul asta. Niste pedof..barbati (pardon!) adevarati, ce naiba!

Ei, parintii, care nu doar ca nu s-au sinchisit sa verifice unde vor iesi fetitele lor dragi si scumpe sa petreaca de 8 martie, dar nici nu le-au oferit educatia necesara, pentru ca ele sa poata sa discearna binele de rau si sa se respecte atat de mult, incat sa nu lase orice  domn uleiat sa profite de trupul si inocenta lor, doar de dragul showului.

Si nu in ultimul rand, pentru ca cei din urma vor fi cei dintai, vinovati suntem noi. Pentru ca ne scandalizam si ne facem cruci, cand niste adolescente iau parte la showuri erotice, dar suntem indiferenti si reci in fata realitatii.

O realitate in care 1 din 5 copii (conform statisticilor, dar adevarul e si mai crunt) isi incep viata sexuala inaintea varstei de 15 ani, fara sa foloseasca mijloace contraceptive si in care Romania ocupa locul 1 in Europa, atat in ceea ce priveste numarul mamelor minore, cat si in ceea ce priveste avorturile.

O realitate in care copiii se lovesc de sex la orice pas, dar parintii sunt prea pudibonzi ca sa le vorbeasca despre asta, pentru ca nu e frumos, nu se cuvine si pe deasupra te mai bate si Doamne Doamne.

O realitate in care proiectul de lege privind educatia sexuala in scoli a fost respins, pentru ca parintii s-au scandalizat, de teama ca ale lor odrasle vor invata nu despre igiena, preventie si contraceptie, ci noi pozitii pe care ei nu mai au nici varsta, nici entuziasmul sa le experimenteze. 

Dar ce sa-i faci, asta e! E mai usor sa ne scandalizam decat sa luam atitudine! Si uite asa nefirescul o sa devina incet-incet firesc, si stripteaseul pentru minore o traditie. Noi sa fim sanatosi, si sa ne preocupam ce chestii cu adevart importante. Hai cu alea 40 de pahare!

Moartea lui Michael Jackson: crima sau sinucidere!

 

 

What's Hot

Galerie Articole