Timp liber

Tu ce ai face cu 200.000 de lei?

Tu ce ai face cu 200.000 de lei?

De la 1 mai se da startul programului Start Up Nation, un program guvernamental menit sa vina in ajutorul tinerilor antreprenori. Bugetul alocat pentru anul acesta este de 400 de milioane de dolari, din care Guvernul isi propune sa ajute aproximativ 10 000 de firme aflate la inceput de drum.

News

Galerie Articole

Puterea femeii

Puterea femeii

“Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele doua, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinta in tacere, de umilinta, credinta si cunoastere” - spune Mahatma Gandhi. Si da.. trebuie sa recunosc ca suntem al naibii de puternice. Si daca astazi ne permitem orice pentru ca e ziua noastra, imi permit si eu sa va laud si sa scriu un articol despre asta. As incepe cu treburile femeii in casa insa un alt subiect mi-a atras atentia. Raceala! 

News
Comprimarea timpului - o realitate nestiuta

Comprimarea timpului - o realitate nestiuta

Nu mai avem timp si adevarul este ca nu mai avem 24 de ore pe zi. Avem doar 16. De ce? Cu ceva timp in urma, oamenii de stiinta au descoperit ca Pamantul genereaza un puls asemenea batailor de inima. Acest puls sau frecventa, denumita si rezonanta Schumann, a fost stabilita ca fiind de 7,8 cicluri pe secunda de mii de ani. Insa, incepand cu anii 1980, pulsul Pamantului a inceput sa bata mai repede. Aproximativ 12 cicluri pe secunda. 

News

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru

News
Mandria de a fi ROMÂN
Asta e Romania mea! Ia-ti labele de pe ea!

Asta e Romania mea! Ia-ti labele de pe ea!

Romania mea o vad altfel si sper sa reusim. O vad asa cum am vazut-o in Piata Victoriei in seara de 5 februarie 2017. Acolo am vazut oameni avand acelasi ideal. Dorinta lor este sa locuim intr-o tara in care coruptii sa nu ne conduca si sa ne reprezinte. Intr-o tara in care celor de la putere le pasa de glasul nostru. Am vazut oameni frumosi. Frumosi pe interior, ceea ce se reflecta si la exterior. Am vazut oameni pasnici, oameni care lupta pentru idealurile lor prin prezenta si nu prin agresivitate. Oameni creativi care s-au saturat de coruptia care ne-a mancat tara ani la rand. Este frumos acolo! Energie pozitiva pe care o simti imediat ce te apropii. O sa fiu in piata si o sa ies cat va fi nevoie ca sa oprim acesti tradatori carora nu le pasa de noi. Asta e Romania mea!

News
Pancarte pentru penali

Pancarte pentru penali

Ca tot suntem intr-o perioada neagra in tarisoara noastra draga, nu am cum sa nu observ cat de inventiv este romanul si cat de frumos scrie el pe pancartele de la protest. Unele m-au intrigat mai mult impotriva actualului Guvern, altele m-au amuzat, iar cu unele am rezonat 100%.

News
Romania - paradisul penalilor

Romania - paradisul penalilor

“Strada are niste revendicari sigure. Guvernul trebuie sa plece.” Am citat un baiat, care in seara asta a iesit in strada. A iesit pentru ce? Pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun.

News