Timp liber

Parcarea-sfaturi pentru femei

Parcarea-sfaturi pentru femei

Dupa ce am invatat aici despre prioritatea intr-o intersectie nedirijata, iata si cateva sfaturi despre parcare. Primul pas e sa identificam locul de parcare. Locul de parcare ideal este imens, inconjurat de alte doua locuri goale si este cat mai aproape de usa pe care vrem sa intram. Asa cum barbatul ideal este un mit, mi-e teama ca si la locuri de parcare situatia e deficitara.

Sfaturi (in)utile
Fara Facebook, viata e "pustiu"!

Fara Facebook, viata e "pustiu"!

Dimineata… deschizi ochii. Telefonul e pe noptiera, iar primul lucru pe care il faci e sa pui mana pe el. Uhmm.. 8:10. La 10 trebuie sa fii la birou. Te ridici lesne in capul patului si intinzi fiecare muschiulet al corpului. Cu atitudinea de zombie mergi usor spre baie cu telefonul in mana. Hmm.. in dimineata asta chiar nu arati rau. Dai o apa pe fata, cureti frumos dintisorii si pleci la bucatarie ca sa pui de cafea. Hmm.. ce greu se incalzeste apa. Telefonul sta frumos pe counter. Pana sa fiarba apa deschizi aplicatia minune Facebook si incepi sa scroll’uiesti.

Sfaturi (in)utile

Galerie Articole

Cum sa ajungi mare vedeta in Romania

Cum sa ajungi mare vedeta in Romania

Nu conteaza daca stii sa canti sau daca ai vreun talent. Nici daca stii cate ceva despre acordul subiectul cu predicatul. Cu atat mai putin daca stii sa scrii un vocativ (sau stii ce e ala vocativ). Pisi, important e sa VREI sa fii vedeta.

Sfaturi (in)utile